Advanced search


Sommerfinale

 

Følgende spillere er kvalifisert for sommerfinalen mandag 3/9:

 1. Jan Erik Tollan
 2. Anne Lise Bru
 3. Johan C. Skattum
 4. Rolf Borge
 5. Aud Synnøve Bakken
 6. Inger Marie Storsveen
 7. Eva Kristin Rønningen
 8. Henrik Nyland Ericson
 9. Henning Lauritsen
 10. Olav Molberg
 11. Bjørn Dufseth
 12. Per Ove Moe
 13. Karsten Syversen
 14. Stig Vestveit
 15. Lisbeth Aulid Eide
 16. Jørgen-Petter Nermo

Reserve: Leif Erik Bru

Hvis du er forhindret fra å møte, så MÅ du gi beskjed til Jørgen på mobil 905 10 869

2. spillekveld

Gratulerer til våre nye medlemmer Anne og Dag som vant sist, de vant også når resultatene ble beregnet med handicap. Sesongstarten har blitt gjennomført med Monrad og beregnet både med og uten handicap, og blir også rapportert til NBF med og uten handicap, klubbpoengene blir da beregnet med 50 % fra hver av turneringene. Ruter håndterer ikke dette så Halvard må gjøre et ekstraarbeid for at dette skal fungere, fint å ha deg på laget Halvard! Vi har fått stort sett gode tilbakemeldinger på dette opplegget, men det er noen (2 par?) som ikke liker Monrad, de ønsker Howell og to puljer. Hvordan vi gjør dette må vi ta en avgjørelse på innen klubbmesterskapet begynner, men inntil da så spiller vi Monrad, det vil si de to mandagene da 7 par er på tur i Albania kjører vi Howell fordi det neppe er tilstrekkelig mange par (8 bord) til å gjennomføre Monrad. Vi tar gjerne tilbakemeldinger fra spillerne om hva de foretrekker. Monrad er den herskende turneringsformen i mange sammenhenger, spesielt i regi av NBF, f. eks på Tenerife. Ulempen med Howell og to puljer er at vi må forutsigbarhet slik at vi ikke plutselig kun har 4-5 par som møter opp i B-puljen, da må den avlyses og vi må kjøre i en pulje, noe som ikke er gunstig når man skal beregne resultatene til de som da blir inkludert i A-puljen.

Sommerbridge

2018 

Endelige sammenlagtresultater for 2018 Tidligere år 

2017: Sluttstillingen sammenlagt finnes HER 

2016: Sluttstillingen sammenlagt finnes HER

2015: Sluttstillingen sammenlagt finnes HER

2014: Sluttstillingen sammenlagt finnes HER

2013: Sluttstillingen sammenlagt finnes HER

Sammenlagtresultater for sommerbridgen 2018

 Da er sommerbridgen over for denne gang. Det ble en ganske klar seier til Bjørnar Pedersen, og det til tross for at handicapet jobbet imot ham. 

GRATULERER! 

Resultatet 28/8-2018 er klart

Kveldens resultat er klart. Gratulerer til kveldens vinnere, Jan Ove og Reidar K.

Velkommem til høstsesongen 2018 i Tasta Randaberg Bridgeklubb fra tirsdag 4. september. Merk at vi starter kl 18.

 Vi starter tirsdag 4. september kl 1800 med en kveldsturnering. Deretter spiller vi en IMP turnering over 8 kvelder, der de 5 beste kveldene teller i sammendraget. Resten av høsten spiller vi en parturnering.

Kurt Ove Thomassen vant sommerbridgen

Det ble ingen endringer i teten i sammendraget på siste kveld i Sommerbridgen. Kveldstoppen gikk til Martinus Birkelund og Frank Bogen med 58,3 foran Sverre Selfors/Åsmund Pedersen og Brynjar Karlsen/Harald Olsen med 55,7.

Dermed vant Kurt Ove Thomassen sammenlagt med 311,7 foran Helge Stanghelle med 300,2. Anne Irene Bogen knep tredjeplassen såvidt foran Jarle Bogen og Martinus Birkelund.

23 spillere hadde 5 tellende kvelder, betydelig framgang fra i fjor.

Se alle resultatene under les mer... 

Tirsdag 28/8-18 av btl

Første kveld av en turnering som går over 7 kvelder og der var 6 fulle bord og best av alle var Halvard - Helge med 60% på 2 plass kom Ingvar - Eilert med 58,79% og 3 plassen gikk til Ebba - Odd-Bjørn med 56,97 vi gratulerer med plass på pallen og ønsker at så mange som mulig kommer å spiller sammen med oss i Øyestad. Alle er hjertelig velkommen.